HTML

Nemzeti inzult... konzultáció

Blogunkban a nemzeti konzultáció témáit, azokra adott reakcióit és sikerességét dolgozzuk fel. Téma, az bőséggel lesz.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Videó az Alkotmányozó vitafórumról

2011.02.24. 18:49 Konzultátor

Készítettünk két videót a Pázmányon megrendezett Alkotmányozó vitafórumon, ezeket nézhetitek meg itt. Salamon László még a vita vége előtt előtt elment, így őt nem tudtuk megkérdezni.

Az LMP a fenntarthatóságot, az MSZP szociális érzékenységet tenné az új Alkotmányba. A Jobbik nemkívánatosnak tartja a sztálini gyökerű és liberális alaptörvényt. De vajon mit gondol minderről a Fidesz? Milyen feltételekkel venne részt az LMP az alkotmányozásban? Miért szállt ki az MSZP és technikailag hogyan oldaná meg a Jobbik a történelmi alkotmány jogfolytonosságát? 

Ha tetszett az anyag, akkor lájkolj!

 

Schiffer András szerint Orbán Viktor centrális hatalmat épít. Gulyás Gergely cáfolja, hogy Orbán Viktor királyságra tör. De vajon mit gondolnak minderről, Istenről, a Himnuszról és az Alkotmányról az ateisták? Itthon már nincs, de külföldön még egész jól használja az MSZP a többségét - mondta Gulyás Gergely.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikonzultacio.blog.hu/api/trackback/id/tr752677691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása